A Elx es poden organitzar trobades empresarials, congressos i tot tipus d’esdeveniments en una infinitat d’espais singulars: des d’un hort de palmeres fins al pati d’armes d’un castell medieval, passant per les més modernes instal·lacions esportives.

Per a un concorregut congrés o ponència, el Gran Teatre és una excel·lent alternativa per la seua ubicació (en ple centre) i la seua capacitat (779 persones en còmodes butaques). Es tracta d’un edifici inaugurat en 1920, conegut fins a 1939 com a teatre Kursaal. Una profunda restauració, als anys noranta del passat segle, li va retornar tot la seua esplendor. La seua acústica és excel·lent.

En el Jardí Hort del Cura és possible gaudir d’un catering servit per l’hotel Hort del Cura, mentre es duen a terme reunions de negocis en un entorn natural, únic, exòtic i summament grat.

En ple Parc Municipal

La Rotonda del Parc Municipal, utilitzada freqüentment per a actuacions i concerts, compta amb un gran escenari i un ampli espai per al públic amb gespa i possibilitat de posar cadires. Està situada en el cor d’un espai natural extraordinari i pot ser un lloc interessant a l’hora de qualsevol activitat per a grans grups.

Una altra bona opció és l’Hort del Xocolater, annex al parc i propietat de Fundación Caja Mediterráneo. Aquest ampli lloc entre palmeres, idoni per a ponències, projeccions de video i concerts, acull cada any el Festival Internacional de Cinema Independent d’Elx.

El palau d’Altamira ofereix el seu històric pati d’Armes, on és possible realitzar des de banquets fins a reunions d’empresa i presentacions comercials. També en la torre almohade de la Calahorra s’organitzen esdeveniments empresarials.

Espais esportius i naturals

La capacitat de l’estadi Martínez Valero, on celebra els partits de futbol l’Elx C.F., és de 39.000 persones; va ser una de les seus del Campionat Mundial de Futbol de 1982.

La Ciutat Esportiva, per la seua banda, pot albergar grans esdeveniments i competicions: compta amb modernes instal·lacions per a gaudir d’esports com a futbol, tennis, frontó, rugbi, natació, voleibol, handbol, futbol sala, hoquei, bàsquet i patinatge.

Els espais naturals, finalment, són un esplèndid escenari per al món dels negocis. Els parcs naturals del Fondo i Les Salines, el Clot de Galvany i les platges il·licitanes es poden convertir en inigualables telons de fons de l’activitat empresarial.

Elx Convention Bureau és la fundació gestora que pot ajudar en l’organització de qualsevol esdeveniment.

info@elcheconventionbureau.com

966 65 81 40

Gran Teatro

El Gran Teatro dedica su espacio al uso propio de las artes escénicas, atiende actos populares como pregones, actos institucionales…

Jardín Huerto del Cura

El Huerto del Cura, declarado en 1943 Jardín Artístico Nacional, tiene una superficie de 12.000 m2…

Huerto de San Plácido

El Huerto de San Plácido se encuentra en el Museo del Palmeral. Su amplio espacio rodeado de vegetación…

Rotonda Parque Municipal

El Parque Municipal forma parte del Palmeral de Elche. Dentro del parque destaca un lugar idóneo para la celebración de eventos…

Hort del Xocolater

El Hort del Xocolater es una finca, en su mayoría jardines, situada junto al Palmeral de Elche y el centro histórico y comercial de…

Patio de Armas del Palacio de Altamira

El Palacio de Altamira es una de las fortalezas mejor conservadas de la provincia de Alicante. Su patio de armas…

Torre de la Calahorra

Construcción integrada en la antigua muralla, que perdió 10 de sus 25 metros a causa de un terremoto en 1829…

Centro Cultural Las Clarisas

El Centro Cultural Las Clarisas se encuentra dentro del antiguo convento abierto para visitas turísticas y para eventos…

Huerto de la Torre de los Vaillo

El Huerto de la Torre de Vaillo esta enmarcado en pleno Palmeral con una ubicación privilegiada para poder apreciar el entorno…

Estadio Martínez Valero

Construcción integrada en la antigua muralla, que perdió 10 de sus 25 metros a causa de un terremoto en 1829…

volver al inicio