Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Betlem Municipal de la Glorieta

December 5, 2023 - January 9, 2024

Foto del Belén Municipal en Elche

Belén Municipal

Del 5 de desembre de 2023 al 8 de gener de 2024

Lloc: Plaça de La Glorieta · Elx

El tradicional Betlem Municipal de la Glorieta, realitzat per l’Associació de Belenistes d’Elx, es podrà visitar des de la seua inauguració el dia 5 de desembre i durant totes les festes nadalenques, fins al 8 de gener.

El Betlem Municipal recull totes les escenes bíbliques referents al naixement de Jesús, entre altres novetats, una població inspirada a Roma i pobles hebreus on hi haurà molta presència de cases captades amb una perspectiva des de dins. El Betlem compta amb més de  700 peces,  15 metres de llarg per 5 de fons, llums led amb sis canvis d’il·luminació i cel estrellat realitzat amb fibra òptica.

 

Els circuits d’aigua es realitzen mitjançant bombament, amb un sistema de circulació tancada en bucle, simulant rius, rierols o font
Les figures del pesebre són obra de tres imatgers: els artesans José Luis Mayo (Madrid), Ángeles Cámara (Callosa de Segura) i Javier Pérez (Sevilla).
Més de 25 persones pertanyents a l’Associació de Belenistes d’Elx han treballat des de gener a desembre per a dissenyar i construir aquest monumental pesebre.

 

Entrada lliure

Venue

La Glorieta
Plaça de la Glorieta
Elx, 03203
+ Google Map
volver al inicio