Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

8 de març. Dia Internacional de la Dona

March 4, 2020 - March 22, 2020

8M, DIA INTERNACIONAL DE LA DONA – 2020

Activitats programades amb motiu del 8 de març, Dia de la Dona:

Divendres 6 de març

8.00h – Col·locació de la pancarta commemorativa al balcó de l’Ajuntament.

10.30h – A la plaça del Congrés Eucarístic, tindrà lloc una exhibició de gimnàstica.

11.30h – Plaça del Congrés Eucarístic. Lectura del manifiest Declaració Institucional amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona, per part d’Emilia Méndez Barrios, emprenedora del Parc Científic de la UMH que ha rebut enguany el guardó “Acció social” en la VII edició dels premis Talent Jove CV. L’acte finalitzarà amb una solta de globus i un flashmob.

20.00h – Il·luminación del Molí del Real.

Disabte 7 de març

10.00h a 13.00h – IX Trobada de Dones per la Pau 2020. Taller de Seguretat Emocional a través de l’Aikido. Palau d’Esports UMH Elx.

11.00h a 13.30h – Taller Frida Kahlo, Dona i Mite. Taller d’art i sensibilització en violència de gènere. Es tracta d’un taller de carrer obert al públic infantil, juvenil i familiar. Es lliurarà a cada participant un díptic a color que transmet el missatge de sensibilització sobre la violència de gènere que visqué l’artista Frida Kahlo.

20.00h – Gran Teatre d’Elx. “Lo nunca visto”, companyia La Estampida. Comèdia de regust amarg protagonitzada per dones que es mouen entre el patetisme i la ternura. Narra la història d’una decrèpita professora d’arts escèniques per a xiquetes que decideix muntar un últim espectacle abans del tancament de la seua escola. Per a això, només serà capaç de reclutar a dues exalumnes: una ionqui i una mestressa de casa.

Diumenge 8 de març

10.00h – V Carrera de la Dama. Plaça 8 de març · Elx. Aquesta prova, no competitiva i de marcat caràcter solidari, es desenvoluparà en un circuit urbà que discorrerà per diversos carrers d’Elx, l’eixida i la meta de la qual se situarà a la Plaça del 8 de març.

Dissabte 21 de març

11:30h – Plaça del Raval. Teatre Infantil de Titelles: “Mili, Reportera Superstar y Caperucita Roja”, amb Factor Onírico Producciones.

TALLER “GústaTe”.
Dates: 4, 11 i 18 de març 2020. Horari: 18:00h a 19:30h.
Projecte per a fomentar l’empoderament de les dones i el seu benestar emocional.
Lloc: Centre Sociocultural de Torrellano.

V Certamen Litarari per a la Igualtat “Casa de la Dona” (termini de presentació: fins al 3 d’abril).

 

Venue

Plaça del Congrés Eucarístic
Plaça del Congrés Eucarístic
Elx/Elche, 03202
+ Google Map

LEAVE COMMENT

volver al inicio