Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dansa. Da Capo. OtraDanza. Gran Teatre d’Elx

March 5, 2021 @ 7:00 pm - 8:10 pm

Dansa

“DA CAPO”

Companyia OtraDanza

Divendres, 5 de març de 2021 – 19.00 h

Gran Teatre d’Elx

DA CAPO sorgeix del treball conjunt de dos dels coreògrafs valencians més rellevants, Asun Noales i Gustavo Ramírez. DA CAPO és una expressió musical italiana que significa literalment “des del cap” i equival a repetir part de la partitura o l’obra completa des del principi. La peça és un treball d’investigació estrenat l’any 2014 com a celebració dels 10 anys de la primera creació conjunta d’ambdós coreògrafs.
DA CAPO és una peça amb la que, en paraules de la coreògrafa, pretén tornar als orígens, despullant l’espai i deixant la dansa com a únic llenguatge, una dansa en un espai obert blanc, pur i orgànic. Un retrobament amb el principi… diferent mirada amb els mateixos ulls.

Asun Noales (Elx 1971) és llicenciada en l’Institut del Teatre de Barcelona. Després de llicenciar-se va treballar amb el Ballet Contemporani de Barcelona i amb Àngels Margarit i la seua companyia Mudances, entre d’altres. Asun Noales va crear la companyia OtraDanza l’any 2007, després de codirigir de 2000 fins a 2007 la companyia Patas Arriba. OtraDanza té la seua seu a la ciutat d’Elx on fan residència al CCC L’Escorxador d’Elx. Ha creat nombrosos espectacles, tant per a públic adult com familiar. Les seues coreografies, eclèctiques i artesanals, s’han vist a nombrosos escenaris.

Gustavo Ramírez (San Fulgencio, 1978) també va passar per l’Institut del Teatre de Barcelona, i recentment ha creat una peça per a la companyia IT Dansa.

Direcció: Asun Noales
Coreografia:  Asun Noales, Gustavo Ramírez Sansano
Intèrprets: Asun Noales, Saray Huertas, Diana Huertas, Carmela García, Sebastián Rowinsky, Alexander Espinoza, Rosanna Freda
Producció: OtraDanza
Residència: CCC L’Escorxador d’Elx
Il·luminació: Juanjo Llorens
Escenografia: OtraDanza
Música: diversos autors
Fotografia: Germán Antón
Il·luminació: Juanjo Llorens

Duració: 70 min.

Preu: 5 € (3 € acadèmies de ball i dansa)

Venda d’entrades: en Instanticket i en la finestreta del Gran Teatre.

Details

Date:
March 5, 2021
Time:
7:00 pm - 8:10 pm
Cost:
3€ – 5€
Event Tags:
, , , , , , , , , ,

Organizer

Elx Cultura
Phone
96 665 81 45/46
Email
cultura@elx.es
View Organizer Website

Venue

Gran Teatre d’Elx
Carrer Kursaal, s/n
Elx, 03203 España
+ Google Map
Phone
966 65 81 47

LEAVE COMMENT

volver al inicio