Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Exposició. “Les coses que l’ull no veu”. Convent de la Mercé (Les Clarisses)

March 5, 2021 @ 10:00 am - March 18, 2021 @ 9:00 pm

Exposició

“Les coses que l’ull no veu”. Patrimoni confrare.

Del 5 al 18 de març de 2021

Lloc: Centre Cultural del Convent de la Mercé (Les Clarisses)

La Junta Major de Confraries i Germandats de la Setmana Santa, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes del Ajuntament d’Elx, organitza esta exposició per a mostrar el patrimoni confrare d’Elx, amb la finalitat d’acostar, d’una forma segura, la Setmana Santa als il·licitans i a les il·licitanes en aquest segon any consecutiu sense processons.

En la exposició “Les coses que l’ull no veu”, per primera vegada es congreguen a un mateix lloc peces de les 31 confraries i germandats il·licitanes la major part de les quals, en circumstàncies normals, estarien muntades als diferents trons o passos, per la qual cosa quasi mai poden ser apreciades amb deteniment mentre se celebren les processons. En concret, es podrà contemplar 75 peces d’orfebreria, brodat i talles, així com diversos fragments de l’aixovar de les imatges com saies, túniques o estendards. Es tracta d’autèntiques obres d’art, dels millors tallers i artistes de tota Espanya.

L’horari de visites és fins el proper 18 de març, de 10 a 13 hores i de 17 a 21 hores. L’aforament estarà limitat a deu persones i s’ha habilitat un circuit d’entrada i d’eixida. A més, s’haurà de complir amb les mesures de seguretat de presa de temperatura, higiene de mans i distància de seguretat.

Aquesta mostra es complementa amb l’exposició “Així siga” a la Sala Maçònica de la Calaforra, on el públic podrà contemplar durant dues setmanes els esbossos i els dissenys de diverses peces de les confraries il·licitanes.

Ambdues exposicions s’emmarquen dintre del programa d’activitats organitzades amb motiu de la Quaresma i la Setmana Santa.

Entrada gratuïta

Details

Start:
March 5, 2021 @ 10:00 am
End:
March 18, 2021 @ 9:00 pm
Cost:
Free
Event Tags:
, , , , , , , , , , , , ,

Organizer

Regidoria de Festes. Ajuntament d’Elx
Phone
966658209
Email
fiestas@elx.es
View Organizer Website

Venue

Centre Cultural Les Clarisses (Convent de la Mercé)
Passeig de les Eres de Santa Llúcia, 8
Elx, Alacant 03202 España
+ Google Map
Phone
96 545 28 87

LEAVE COMMENT

volver al inicio