Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Exposició fotogràfica. PHOTOCLOT. Convent de la Mercé (Les Clarisses)

June 10 - June 29

Ganador concurso photoclot del Clot de Galvany Elche. Alejandro Campello

Les Clarisses acull una selecció d’imatges d’arbres en el Clot de Galvany
– Alejandro Campello aconsegueix el primer premi del concurs fotogràfic Photoclot, que romandrà en el centre cultural fins al pròxim 28 de juny
– L’exposició recorrerà els centres educatius i cívics del nucli urbà i les pedanies

El Centre Cultural Les Clarisses acull des d’aquest dilluns i fins al pròxim 28 de juny una selecció de les 200 fotografies rebudes en la sisena edició del concurs fotogràfic #Photoclot. El certamen s’ha desenvolupat a través de les xarxes socials del Clot de Galvany i en aquesta edició el tema triat ha sigut “Els arbres en el Clot”, en el qual han participat un total de 77 fotògrafs.

2º Premi del Concurs Fotografia Photoclot Rafael Bernad

El concurs anual de fotografia amateur que organitzen l’Ajuntament d’Elx i l’empresa mixta Aigües d’Elx comença el seu recorregut itinerant amb la seua primera parada en el centre cultural de les Clarisses i continuarà en els centres educatius i cívics del nucli urbà i pedanies.

Fotografía ganadora del 3er premio del concurso Photoclot Elche. Francisco Bruno
3er Premi del Concurs Fotografia Photoclot Francisco Bruno Pericás

La temàtica d’enguany dona protagonisme als arbres del paratge des de la seua funció en l’equilibri de l’ecosistema del *Clot de Galvany, el seu paper en el paisatge del paratge i el seu protagonisme en la formació del *skyline de la costa il·licitana o com a representació artística de l’adaptació i resiliència de l’arbre a l’entorn.

Els organitzadors i jurat del certamen han destacat nivell de les imatges i la participació dels concursants que molts d’ells ja són fidels a cada cita del certamen #photoclot.

Venue

Centre Cultural Les Clarisses (Convent de la Mercé)
Passeig de les Eres de Santa Llúcia, 8
Elx, Alacant 03202 España
+ Google Map
Phone
96 545 28 87

LEAVE COMMENT

volver al inicio