Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Elx on Stage

April 22, 2023 @ 8:00 am - July 2, 2023 @ 5:00 pm

Cartel con el programa del Elx Jazz Festival

La Rotonda del Parc Municipal acull del 22 d’abril al 2 de juliol música danse dels 90 i la tretzena edició d’Elx Jazz Festival

-L’esdeveniment, sota el títol ‘Elx on stage’, comptarà amb la cantant de blues i rock actual Ana Popovic, la banda nord-americana Reedence Clearwater *Revisited, el sevillà Paco Candela o el tribut a la banda de pop espanyol Mecano

-La programació ha sigut elaborada per la Regidoria de Cultura. A més, l’esdeveniment inclourà actuacions en la Plaça de Baix gratuïtes per a acostar el jazz al públic i dinamitzar aquest punt del municipi


La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Elx ha elaborat una àmplia programació musical per a aquesta primavera-estiu en la Rotonda del Parc Municipal que arranca aquest dissabte 22 d’abril i finalitzarà el 2 de juliol, sota el títol ‘Elx on stage’ i que inclou la tretzena edició d’Elx Jazz Festival. Les actuacions que es duran a terme en aquest esdeveniment, comptaran amb grans artistes internacionals com la banda nord-americana Reedence Clearwater Revisited, que tocarà el 26 de maig a les 22.30 hores, i Ana Popovic Band, una de les millors guitarristes i cantants de blues i rock actual, que actuarà el 16 de juny en el mateix escenari.

Però l’arrancada del Festival de música danse dels 90 serà aquest dissabte 22 d’abril amb artistes com Ku Minerva, Sensity World, Double Vision, New Limit, Marian Dacal i Eva Martí i Just Luis. També hi haurà discjòqueis de les discoteques de l’època que amenitzaran des de les quatre de la vesprada fins a les dotze de la nit.
El 17 de juny actuarà un dels cantants més significatius del flamenc i la cançó espanyola, el sevillà Paco Candela. A més, el 19 de maig tindrà lloc a les 22.00 hores l’últim tribut a la banda més important del pop espanyol com va ser Mecano amb l’espectacle Mecano Experience. I per a completar aquesta oferta musical, s’ha inclòs un espectacle per a xiquets del Pica Pica sota el títol “El pati de la meua casa” que tindrà lloc el 10 de juny a les 19.00 hores.

Festival de Jazz
Dins del ‘Elx on*stage’ s’ha inclòs la tretzena edició d’Elx Jazz Festival que començarà el 29 de juny en la Rotonda del Parc amb la formació Jordi Vilá Sextet. El divendres 30 a les 22.30 hores actuarà la cantant María Berasarte acompanyada del conegut pianista cubà de jazz, Pepe Rivero.

A més hi haurà actuacions en la Plaça de Baix gratuïtes per a acosta el jazz al públic i dinamitzar aquest punt del municipi. Pel que el 30 de juny tindrà lloc a les 20.00 hores l’actuació del grup femení Domisol Sisters en la Plaça de Baix, on també el dissabte 1 de juliol, actuarà Sedajazz Kids Band integrada per joves formats en la música que va marcar els orígens del jazz a Nova Orleans.

L’1 de juliol en la Rotonda el públic podrà gaudir de l’actuació del pianista argentí Mario Parmisano, reconegut en l’escena del jazz internacional per la seua llarga trajectòria al costat del virtuós guitarrista Al Di Meola. També ha acompanyat a músics internacionals com Julio Iglesias, Rocío Jurado, Sara Montiel, Isabel Pantoja, Paloma San Basilio, Chick Corea o Herbie Hanckok.
I per a tancar el festival, el trompetista valencià Voro García actuarà acompanyat de la banda The Trestones.
Les entrades es poden adquirir mitjançant diferents punts de venda segons l’actuació: lomasticket.com, mecanoexperience.com, entradasatualcance.com o de manera presencial en les taquilles del Gran Teatre.

Details

Start:
April 22, 2023 @ 8:00 am
End:
July 2, 2023 @ 5:00 pm
Event Tags:
, ,
volver al inicio