Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Las preciosas ridículas, de Molière. Teatre

February 16 - February 19

Cartel de Las preciosas ridículas en L'Escorxador de Elche

LAS PRECIOSAS RIDÍCULAS, de MOLIÈRE.

ARROZ CON COSTRA PRODUCCIONES + CINELLA PRODUCCIONES

Versió i adaptació de Marcos Altuve.

Dos joves provincianes, Magdelón i Cathos, arriben a París amb l’esperança de trobar l’amor i la sofisticació. Tanmateix, la seua obsessió per les xarxes socials, la moda, l’aparença i el llenguatge afectat els portaran pel camí incorrecte. L’adaptació teatral de Las Preciosas Ridículas és una elecció artística que transcendeix el simple entreteniment. Esta obra, escrita per Molière en el segle XVII, continua sent rellevant en la societat actual i és interessant mostrar-la en l’era digital en què les xarxes socials afecten la vida i les relacions de moltes persones. Adaptar Las Preciosas Ridículas no és solament una decisió teatral, sinó també un acte de rellevància cultural i social. Esta comèdia convida a l’audiència a reflexionar sobre qüestions contemporànies i universals, al mateix temps que demostra que el teatre clàssic pot continuar sent una font d’inspiració i debat en la societat actual. Esta producció és una oportunitat per a explorar la intersecció entre el passat i el present, i per a celebrar l’atemporalitat de les grans obres.

Producció feta amb residència artística de L’Escorxador i amb el suport de Cultura de l’Ajuntament d’Elx.

Divendres 16 i dissabte 17 de febrer – 21.00 h. Diumenge 18 de febrer – 19.00 h. L’Escorxador Centre de Cultura Contemporània d’Elx.

Preu 12 euros. Entrades a la venda a la taquilla del Gran Teatre, Instanticket.es i una hora abans de l’espectacle a la taquilla de L’Escorxador.

Details

Start:
February 16
End:
February 19
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Venue

L’Escorxador Centre de Cultura Contemporània d’Elx
Curtidors, 23
Elche, 03203 España
+ Google Map
Phone
966 65 82 30

LEAVE COMMENT

volver al inicio