Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Masha y el Oso. Teatre Musical Familiar

February 24 @ 5:30 pm - 7:00 pm

Teatro infantil

Masha y el Oso Live Show | Rescate en el Circo | Teatre Musical Familiar

Masha y el Oso narra les aventures d’una xiqueta xicoteta anomenada Masha i del seu gran amic, Oso. La seua relació és una metàfora de com els xiquets interactuen amb el món dels majors i com els adults poden ajudar en esta difícil tasca. Masha és una xiqueta inquieta que a penes pot estar tranquil·la a causa de la seua energia inesgotable. Tot el que l’envolta és de la seua incumbència! La seua curiositat i creativitat provoquen divertides aventures, encara que a vegades també poden causar problemes. Oso és un bondadós, el món del qual fa un tomb quan coneix a Masha. Encara que li agrada la vida tranquil·la, sense sorpreses, prompte descobrix que, si Masha no és a prop, la troba a faltar i sempre espera la seua pròxima aventura.

Masha y el Oso educa als xiquets sobre la verdadera amistat, la llibertat de la creativitat i les habilitats bàsiques d’una manera divertida i intel·ligent.

 

Dissabte 24 de febrer – 17.30 h. – Gran Teatre
Preu: 22 i 24 euros. Venda d’entrades en la taquilla del Gran Teatre i Instanticket.es. Horari de taquilla: De dimarts a dissabte de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.30 h. Els dies d’espectacle una hora abans de l’actuació.

Details

Date:
February 24
Time:
5:30 pm - 7:00 pm
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Gran Teatre
Kursaal, s/n.
Elche,
+ Google Map

LEAVE COMMENT

volver al inicio